Dr. Haci YILDIZ - Okul Müdürü/ Principal

Dr. Haci YILDIZ

1980 yılında Adıyaman´ın Besni ilçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Adıyaman´ın Besni İlçesinde tamamladı. 2004 yılında Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Beden Eğitimi Spor Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2005 yılında Milli Eğitim Bakanlığına Öğretmen olarak atandı. Çeşitli kademelerde ve okullarda öğretmenlik yaptı. 2015 yılında müdürlük görevine atandı ve bu görevi devam etmektedir. Gaziantep Üniversitesi Sağlık Bilimleri Beden Eğitimi Spor Alanında Yüksek Lisansını 2014 yılında tamamladı. 2022 yılında Uzman Öğretmen oldu. 2023 yılında İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Beden Eğitimi Spor Alanı Doktora Programından mezun oldu. Gaziantep Akademi Spor Kulübü Başkanı olan Haci YILDIZ UEFA B Futbol ve Oryantiring antrenörüdür. Evli ve 4 çocuk babasıdır.